Over ons

Ons verhaal begint in 1999

Welkom bij Van Gogh Frites Amersfoort, waar smaak, kwaliteit en passie samenkomen! Ons verhaal is geïnspireerd door de rijke traditie van de Nederlandse keuken en de kunst van ambachtelijke frites. Onder leiding van Arn Zuyderduin, een gepassioneerde ondernemer met oog voor detail en liefde voor goed eten, streven we ernaar om elke klant een unieke en heerlijke ervaring te bieden, dit doen we al 25 jaar!

Bij Van Gogh Frites draait alles om de perfecte friet. We werken uitsluitend met hoogwaardige ingrediënten, vers gesneden aardappelen en unieke sauzen die onze frites naar een hoger niveau tillen. Ons menu biedt een mix van klassieke favorieten en verrassende specials.

Buiten lekkere snacks bieden wij ook verschillende diensten aan, zoals een AirBnb, workshop kroketten maken en verschillende foodtrucks. Ook hebben we ons eigen merk Tatta.

Fritoloog Arn Zuyderduin

Arn Zuyderduin frituurt sinds 1987.  In Enkhuizen bestierde hij van 1987 tot 1996 een cafetaria. Arn was in 1991 de jongste eigenaar van een Kwalitaria. Tussen 1996 en 1999 was Arn vegetarisch kok, trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit en lid van het management team van een opleidingsinstituut. In 1999 opende hij een gewaagde formule in de binnenstad van Amersfoort. Verse frites in puntzakjes, geen koffie, een paar lekkere snacks … echte Vlaamse mayonaise op de frites. Zelf de aardappelen schillen, snijden en voorbakken. Back to basics.

Hij is een marketing en communicatie dier. Hobby’s: goed eten, auto’s, muziek, zeilen. Woont in Amersfoort met Hanneke en heeft 5 kinderen (laatste telling).

Al bij de start van Frituur Van Gogh zat het gelijk goed met de media-aandacht. Bij de opening verkeerde het AD Amersfoort in de veronderstelling dat er een Vlaming patat kwam bakken in Amersfoort. Dat was niet het geval. Het interview resulteerde in een paginagroot artikel met foto in de krant. Een leuke binnenkomer…

Met het winnen van de Ad friettest 2012 was het hek helemaal van de dam: onder andere radio 538, Hart van Nederland, 3FM, diverse lokale omroepen, een foto in de hal van Amersfoort CS, een foto in Met het oog op Amersfoort… het hield niet op.

In oktober 2013 nam Arn plaats in het testpanel van Vara Kassa. Leuk om ook op Tv zichtbaar te zijn.

Onze lokatie wordt ook wel op andere manieren genoemd: tijdens een concert van Moke in Amersfoort konden we optekenen dat ze graag in Amersfoort spelen ivm de goddelijke frites. Nico Dijkshoorn duikt ook nog wel eens tot aan zijn elleboog in een puntzak frites van ons vertelde hij in De Flint. Leuk hoor.

Arn kan je helpen met het:

-kiezen van de juiste formule en concept
-contacten met goede leveranciers van apparatuur en grondstoffen
-beoordelen van de juiste locatie
-personeelsmanagement en het drukken van je kosten
-maken van de juiste keuzes in je bedrijfsvoering
-kiezen van de goede receptuur
-leggen van een goede, levensvatbare basis
-genereren van (gratis) publiciteit voor en bij de opening van je zaak
-Social Media

Investeren

Tijd en aandacht zijn nodig voor een goede ondersteuning. Vandaar dat coaching niet gratis is. Mijn tarief bespreken we als er een klik is.

Wil je informatie aanvragen voor hulp bij het opzetten van je eigen friteszaak, frietwinkel, cafetaria of snackbar? Vul het formulier in en Arn neemt contact met je op.

1 + 10 =

Plannen om zelf een frietzaak te openen met verse frites?

Ben je zelfstandig Horeca ondernemer en heb je behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Ik heb zelf ook een coach waarmee ik maandelijks mijn wel en wee bespreek. Is dat noodzakelijk? Nee hoor, dat niet. Maar het levert altijd meer op dan ik had gehoopt. Mocht jij behoefte hebben om eens te sparren over terugkomende ergernissen, het gebrek aan plezier, de balans werk-ontspanning of heb je gewoon zin om het beste uit jezelf te halen? Maak nu een afspraak om kennis te maken!

Als coach begeleid ik beginnende ondernemers bij het openen van een eigen zaak: van de conceptontwikkeling tot het trainen van personeel, van het vinden van de juiste locatie tot de bedrijfsprocessen. Een eigen zaak begint met een droom. Samen halen we daar alles uit.

Ik werk inmiddels 20 jaar als coach. In eerste instantie in trainingen op het gebied van persoonlijke groei en effectiviteit. Sinds 2010 adviseer ik collega’s met fastfood horecabedrijven.